S WizzAir do Paříže za 399,- včetně poplatků

Nejnovější akce maďarských aerolinek připravila všem milovníkům Paříže letenky z pražské Ruzyně na pařížské letiště Beauvais za necelé čtyři stovky se vším všudy. Objednávat můžete u Pelikána nebo přímo na stránkách letecké společnosti.

Odvrácená tvář low cost létání

Pokud vás zajímá jakým způsobem nízkonákladovky dosahují svých cen, přečtěte si tuto zkušenost s jedním letem se společností SkyEurope. Není asi žádným tajemstvím, že v ostatních leteckých společnost to bude fungovat úplně podobně.

SkyEurope dluží miliony

Společnost SkyEurope začíná mít velké problémy se svými dluhy. Tyto aerolinky nebyly nikdy ve své historii ziskové, a od svých investorů jen žádaly další a další peníze. Situace se vyostřila minulý rok v září, kdy firma začala mít problémy s výplatami zaměstnancům. Někteří špičkoví zaměstnanci od ní během této doby odešly jinam a postupně se začínají ozývat další a další firmy, kterým aerolinky dluží. V minulých dnech se pak postižení spojili a chtějí vymáhat své pohledávky soudní cestou. Firma dluží celkových 140 miliónů aur a za rezervované letenky na tento rok už prý vybrala 32 miliónů. V případě finančních problémů popřípadě krachu je prakticky jisté, že lidé by peníze za své letenky zpět určitě nezískali. Více si můžete přečíst v článku na serveru iDnes.

Další dvacetiprocentní sleva s WizzAir

Po své nedávné narozeninové oslavě námWizzAir naděluje další slevu na své letenky a to ve stejné výši 20 procent. Rezervace musí být provedena ve dnech 29.5.-1.6. a cestu musíte uskutečnit do 27. března 2010. Objednáat levné letenky s WizzAir můžete zde.

100 000 letenek za 19 Euro od SkyEurope

A je tu další akce od SkyEurope, tentokrát si v termínu od 15. června do 24. října můžete zaletět do jakékoliv destinace za cenu 19 € včetně všech poplatků. Na rezervaci máte jen dva dny, akce trvá od odpoledne 29.5. do půlnoci 31.5., objednávat můžete zde.


TOPlist